-A A +A

Jogi feltételek

A Mercedes-Benz Románia garantálja a Mercedes-Benz márka internetes oldalainak látogatása során összegyűjtött személyes adatoknak az alkalmazandó jogszabályok szerinti védelmét és feldolgozását.  

Mercedes-Benz Románia Kft. személyes adatfeldolgozó.
                                                        
A Mercedes-Benz weboldalai azonban tartalmazhatják más weboldalak linkeit is, amelyek tekintetében nem vállalunk jogi felelősséget a személyes adatok védelmét illetően. Cégünk tiszteletben tartja a magánélethez fűződő jogát, és garantáljuk, hogy megvédi adatait, biztosítva, hogy ezeket az adatokat csak az Ön beleegyezésével küldi el harmadik fél számára.          
                                                          
A Mercedes-Benz Románia Kft./ Daimler AG internetes oldalain található szövegek, képek, grafikák, hangfájlok, animált fájlok, videók és azok a weboldalakon való elrendezése mind a szerzői jogi védelem és a szellemi tulajdon védelmének egyéb formái alatt állnak. Ezeket nem lehet kereskedelmi vagy terjesztési céllal lemásolni, valamint nem módosíthatók és nem is publikálhatók más weboldalakon. Egyes Mercedes-Benz Románia Kft. / Daimler AG internetes oldalak olyan anyagokat is tartalmaznak, amelyek a beszállítók szerzői jogi védelme alatt állnak.  

Ezen a weboldalon található egyes termékinformációkat, illusztrációkat és képeket a Daimler AG különböző országokban történő általános használatára készítették, ezért azok az adatok, amelyek nem minden országban elérhetők, vagy amelyek egy adott országokban érvényes helyi piaci követelményeknek vagy előírásoknak kell megfeleljen, csak eltérő leírás vagy konfigurációk alapján érhetők el.                
                                                                                                                             
Ez a weboldal elérhető az Ön számára, azért, hogy tájékoztatást nyújtson a Mercedes-Benz termékekről és árairól. Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy adataink pontosak legyenek. Mégis, kérjük vegye figyelembe, hogy a termékek, árak és leírások előzetes értesítés nélkül megváltoztathatók a Daimler AG értesítéseiből eredő hibák vagy árváltozások következtében. Nem tudunk garanciát vállalni a termékek megfeleléséről és elérhetőségéről, az árak helyességéről vagy az ezen weboldalon bemutatott termékek leírásairól.  

Annak érdekében, hogy az árak és a termékleírások helyesek és érvényesek legyenek, forduljon a Mercedes-Benz egyik hivatalos értékesítési és szervizközpontjához. Minden termék megrendelését a Mercedes-Benz hivatalos értékesítési és szervizközpontjának értékesítési feltételei követik.  
Ha érdekli egy adott termék a weboldalunkon, kérjük, forduljon a legközelebbi Mercedes-Benz hivatalos értékesítési és szervizközpontjához (amely megtalálható a Mercedes-Benz Központ oldalán). 

Társaságunk fenntartja a jogot a termékek, árak és leírások előzetes értesítés nélküli módosítására.

Eltérő rendelkezés hiányában a Daimler AG internetes oldalain megjelenő összes védjegy a Daimler AG bejegyzett védjegyjogainak, céglogóinak és emblémáinak tárgya.  
Az ezen oldalon bemutatott információk terjesztése az alkalmazandó jogszabályokkal összhangban történik. Ez a weboldal olyan külső webhelyeket (link-eket) is tartalmaz, amelyek nem a Daimler AG irányítása alatt állnak. Ezért semmilyen mértékben nem vagyunk felelősek ezen oldalak tartalmáért.  

• Mercedes-Benz teherautók
•Mercedes-Benz használt teherautók/másodkézből